Cavapoo pups GEBOREN. Reserveren mogelijk. Ophalen eind augustus/begin september.

Prijs: 3000
Reserveren: 350
Geslacht: Reu en teef
Kleur: Abricot – Rood
Soort ras: Cavapoo

Beide ouders zijn aanwezig en te zien Al onze pups zijn liefdevol gesocialiseerd. Bij vertrek zijn de pups volgens schema van de dierenarts ingeënt en ontwormd. De pups worden gechipt. Alle pups hebben een Nederlands Europees paspoort. Tevens ontvangt u een folder met hierop een uitgebreide uitleg m.b.t. verzorging ,vaccinaties ,voeding ,een ontwormingsschema en verdere nuttige tips en informatie. Voor verdere vragen en informatie hebben wij graag telefonisch contact.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze pups, neem dan even telefonisch contact met ons op!

Welke pups wij nog meer aanbieden

Cavapoo reutje 370. Per direct beschikbaar.

Cavapoo pups GEBOREN. Reserveren mogelijk. Ophalen eind augustus/begin september.

Reviews van deze puppies

Kimberly pequeur

In augustus hebben wij onze pup mogen ophalen. Super lief gezin die oog had voor detail en super veel
Info gaf. Je zag zo dat de pups met heel veel liefde en warmte omringt waren. Wij hebben een prachtige cavapoo die iedereen zen hartje sneller doet slaan. En zijn zooooo verliefd op onze Ollie ????

Yavor Ivanov

Charlotte was geweldig om ons te helpen onze nieuwe puppy Poo te verwelkomen! De service die zij en haar familie boden was boven verwachting: perfecte communicatie en zorg. We vertrokken ook met geweldige spullen om voor onze cavapoo te zorgen. Ik raad het met heel mijn hart aan!

Tessa Peters

Op 22 december onze cavapoo naar huis mee mogen nemen. Helemaal verliefd op dit dropje! Met 3 weken haar mogen uitzoeken (incl. rondleiding en mama hond zien). Met 6 weken vorderingen ontvangen d.m.v. een fotoreportage (via mail). Top service! Erg tevreden over Warande. Netjes, verzorgt, en zichtbaar dat alle hondjes met liefde worden behandeld. Alsook gesocialiseerd. Ook ”broodfok” heb je in verschillende niveau’s mensen. Bij Warande ben je aan het juiste adres. Koop hier gerust je trouwe viervoeter 😉 Groetjes uit Zuid-Limburg

Danique

Onze dwerg poedel is nu 12 weken oud. Toen hij 6 weken oud was mochten we komen kijken en hebben we ook de moeder gezien.Bij 8 weken hebben we hem opgehaald. Hij was meteen enthousiast en super sociaal. Hij had al zijn eerste vaccinatie gehad en had daarbij een Nederlands paspoort. Een week later hebben we hem door een dierenarts laten na kijken en alles zag er goed uit. Veder

Maxime van Eynde

Georgette enorm gelukkig in het Antwerpse!

Lotty Zwitser

Deze leergierige en prachtige pup maakt ons zo blij! Hij leert snel en graag, is enorm sociaal en laat iedereen die hij tegenkom (glim)lachen.

Lyonne Verschoor

Eind december haalden we onze Saar op bij De Warande. Het is een verzorgde en schone kennel. We zijn vriendelijk en kundig te woord gestaan en kunnen nog steeds met al onze vragen terecht.

Marit

Wij hebben onze Rosie (07-02-21) op dinsdag 6 april opgehaald.
Wij zijn heel erg tevreden met de service rondom onze lieve Cockapoo.
Wij zijn haar met 2 weken gaan uitkiezen, bij aankomst hebben we veel info gekregen en hebben we ook moeder hond kunnen zien.
met 6 weken zijn we weer gaan kijken, toen gelijk een datum afgesproken om haar op te halen.
We hebben in de

Barbara

Onze ruwharige dwergteckel vorige week gehaald en wat zijn we er blij mee! Alles goed verzorgd en vriendelijke mensen, moeder en zusjes gezien. Handige en behulpzame info gekregen!