Choco maltipoo pups GEBOREN. Reserveren mogelijk.

Prijs: 2000
Reserveren: 350
Geslacht: Reu en teef
Kleur: choco
Soort ras: maltipoo

Beide ouders zijn aanwezig en te zien Al onze pups zijn liefdevol gesocialiseerd. Bij vertrek zijn de pups volgens schema van de dierenarts ingeënt en ontwormd. De pups worden gechipt. Alle pups hebben een Nederlands Europees paspoort. Tevens ontvangt u een folder met hierop een uitgebreide uitleg m.b.t. verzorging ,vaccinaties ,voeding ,een ontwormingsschema en verdere nuttige tips en informatie. Voor verdere vragen en informatie hebben wij graag telefonisch contact.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze pups, neem dan even telefonisch contact met ons op!

Welke pups wij nog meer aanbieden

Mini maltipoo reutje 807. Reserveren mogelijk.

Maltipoo reutje 885. Reserveren mogelijk.

Maltipoo reutje 820. Reserveren mogelijk.

Choco maltipoo pups GEBOREN. Reserveren mogelijk.

Mini maltipoo pups verwacht. Reserveren mogelijk.

Reviews van deze puppies

Sanders Glazenwasser

2 weken geleden onze Teddy opgehaald (MaltiPoo) omdat onze schoonouders hier 6 jaar geleden hun hond hadden gehaald, en erg tevreden zijn, wilde we ook zo’n zelfde hond. Helaas hadden ze die Niet, maar waren wel net Maltipoo’s geboren, en we mochten komen kijken als ze 6 weken oud waren.
We gingen kijken,We wilde een Reutje, alle 3 gezien en de moeder ook. hokken en ruimte zien er erg goed en schoon uit (ze houden ook goed rekening met Corona regels als je komt)

We werden meteen verliefd op dit hondje, contract getekend en aanbetaald.
2 weken later (bij 8 weken) mochten we komen ophalen, en hij was nog mooier !
Hond kregen we mee en was: geChipt, ontwormd, 1e vaccinatie.

Hond is geweldig, vanaf 1e dag, eet goed, speelt, slaapt, is heel lief, en ondeugend en slim (heeft leuk karakter)

Bij 9 weken hebben we 2e vaccinatie laten doen bij eigen Dierenarts (AniCura) Breda.
En gelijk laten nakijken, hond was erg gezond !

We zijn er erg blij mee, en hebben goed gevoel bij de Warand, bedankt !

UPDATE: (nov 2020)
Onze Teddy is nu 7 maanden oud, Kern gezond, energie als een Duracell en knuffelt ook erg graag. We zijn er erg blij mee !

Leunette Van Duijn

Vanaf het eerste contact al heel tevreden. Super lieve mensen. Ons pupje is nu 6 maanden bij ons en nog geen seconde spijt gehad dat we hem bij Jade en familie zijn gaan halen. Duke is super sociaal, lief, speelse pup en enorm aanhankelijk, en af en toe een klein boefje maar super slim en leergierig..
Toen we onze pup mochten bekijken heel hartelijk ontvangen en konden al onze vragen stellen en we konden ook de kennel bekijken zag er allemaal netjes uit nemen veel tijd voor jou als gezin.
Nu 5 maanden later nog altijd een liefdevol contact met hen via sociale media.
Een aanrader voor iedereen vinden wij.
(Mocht u een kijkje willen nemen naar wat leuke foto’s van onze lieve pup onze Instagram is duke.the_maltipoo)

Peter Rutjes

Makkelijk om een afspraak te maken. Deze fokker heeft kruisingen met een (dwerg) poedel. Maltipoo, havapoo, cockapoo, toypoedel etc. Dus de categorie kleine gezelschappen hondjes met een poedel kruising. Wij hebben een Havaneser met een dwerg poedel. Hokken zijn netjes met schoon zaagsel en moeder honden aanwezig. Sociale, actieve en speelse hondjes. Papieren zoals Paspoorten/ inentingen en chip allemaal aanwezig. Aardige mensen, leuk en eerlijk contact. Onze pup is inmiddels 4 maanden oud en kerngezond!

jaap van duijn

wij hebben sinds kort een nieuwe aanwinst Billy een Maltipoo uit Gilze gekocht bij Hondenpension Waranda wat een prachthondje en zeer gezond, wij willen hondenpension Waranda bedanken voor de zeer goede zorgen en gast vrijheid die gegeven werd tijdens de duur dat wij moesten wachten op Billy onze Maltipoo top

Ramona de Rooij

Na de tussentijdse foto’s konden wij niet wachten om het nestje choco maltipoo’s te ontmoeten. Onze pup is nu bijna een weekje bij ons thuis en meneer begrijpt nu al waar de pee pads voor zijn! Hij is ontzettend zachtaardig, speels en nieuwsgierig. Jade, heel erg bedankt voor alle uitleg, de updates tussendoor en de gastvrije omgeving. We hebben een fantastische ervaring gehad en zijn zo blij met onze Monty!

Robin Groeneveld

Super ervaring hier! Vanaf de geboorte van het nest wekelijkse foto’s, met 6 weken uitgebreid mogen knuffelen en kiezen, en bij het ophalen ook duidelijke informatie en advies meegekregen.

Inmiddels 6 maanden oud en Maltipoo Monty is klaar voor zijn eerste boot tochtje ⛵️.

Net weer complimenten gekregen over zijn lieve karakter bij de trimsalon, en ook bij de puppycursus waren ze gek op hem. Heel blij met deze topper! Dankjewel ❤️

Wendy Snepvangers

Prachtige bruine Maltipoo van nestje van april. Bij thuiskomst snel zindelijk en erg sociaal. Dierenarts verklaarde onze Bo helemaal gezond!
Schone kennel. Je kreeg volop de tijd en kregen goede en nuttige informatie mee.

Ramona de Rooij

Na de tussentijdse foto’s konden wij niet wachten om het nestje choco maltipoo’s te ontmoeten. Onze pup is nu bijna een weekje bij ons thuis en meneer begrijpt nu al waar de pee pads voor zijn! Hij is ontzettend zachtaardig, speels en nieuwsgierig. Jade, heel erg bedankt voor alle uitleg, de updates tussendoor en de gastvrije omgeving. We hebben een fantastische ervaring gehad en zijn zo blij met onze Monty!

Roel Jakobs

Zeer vriendelijke mensen. Hebben een jaar geleden onze Toby bij hun gekocht en kan me niks meer voorstellen zonder hem.
Locatie waar de pups opgroeien erg ruim en zeer goed onderhouden. Kregen voldoende uitleg.(Kruising schnauzer/maltipoo)

Lexi Isabella van Oerle

17 december hebben ik en mijn vriend dit super mooie meisje Loulou (maltipoo) opgehaald en we zijn er super blij mee. Gezond verklaard door de dierenarts, niks om op aan te merken!
Super fijne en lieve mensen, nemen alle tijd om alles goed uit te leggen en je zou ze erna altijd nog een berichtje kunnen sturen als je vragen hebt!

Victoria Skov

The warmest recommendation! We just got our little maltipoo from them, and the entire experience have been amazing! We choose this place, because of the high quality. They really love the dogs and gives them a lot of love. It’s also seems very professional and they have a lot of knowledge about the puppies, and give great advise also after. The entire experience have been fantastic and out little puppy is just amazing, happy, curious and intelligent! <3

Sanne Snepvangers

Onze Joep (Maltipoo) is nu anderhalve week bij ons en wat zijn we blij met hem! Hij doet het heel goed; leert snel, is sociaal en is door de dierenarts helemaal gezond verklaard. Ook het hondenpension beviel ons goed; de hondjes zitten in schone verblijven en werden (van wat we konden zien) goed verzorgd. Aanrader om hier je hondje te halen!