Over ons

Wij vinden het belangrijk dat onze pups opgroeien in een schone en hygiënische omgeving, dit legt de basis voor een gezonde pup die snel zindelijk is.

Onze pups worden volgens schema ingeënt en ontwormt. Het ontwormen word bij ons om de 2 weken gedaan tot de pups 8 weken oud zijn, dan mogen ze het nest verlaten en vertrekken naar hun nieuwe baasjes. Iedere pup word grondig nagekeken door onze dierenarts, zo kunnen wij er zeker van zijn dat wij u een goede en gezonde pup meegeven.

De pups worden voor de 7 weken gechipt en geregistreerd bij het RVO. Dit is sinds 1 april 2013 verplicht. Elke pup heeft een Europees dierenpaspoort.

Wij besteden veel aandacht aan het socialiseren van onze pups. Dit speelt een belangrijke rol bij het opgroeien van een pup. Daardoor zorgen wij er voor dat de pup een goede start heeft in zijn nieuwe omgeving bij zijn nieuwe baasjes.

Bij de aankoop van een pup krijgt u schriftelijke garantie door middel van een koopovereenkomst, conform de Nederlandse wetgeving. 

Hygiëne en gezondheid staat bij ons op de eerste plaats. Wij laten geen vreemden door onze kennel lopen omdat moederhonden hierdoor heel onrustig worden en op de jonge pups kunnen springen. Ook kunt u virussen en bacteriën van buiten af meenemen waardoor onze honden ziek kunnen worden. Daarom werken wij alleen op afspraak. Bent u al bij een andere kennel geweest? Kom dan graag een andere keer terug i.v.m. besmettingsgevaar.

Op onze website kunt u meer vinden over de rassen die wij verkopen en informatie over het ras zelf. Voor vragen en informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons op nemen. Wij helpen u graag met het kiezen van een hondje welke het beste bij u past.

Na aankoop van een pup kunt u altijd bij ons terecht indien er vragen zijn omtrent gedrag, gezondheid, voeding etc. Tevens vinden wij het erg leuk om op de hoogte te blijven van onze hondjes, wij ontvangen regelmatig leuke foto’s en video’s en bekijken deze dan ook met trots!