Reserveren: 350

Beide ouders zijn aanwezig en te zien Al onze pups zijn liefdevol gesocialiseerd. Bij vertrek zijn de pups volgens schema van de dierenarts ingeënt en ontwormd. De pups worden gechipt. Alle pups hebben een Nederlands Europees paspoort. Tevens ontvangt u een folder met hierop een uitgebreide uitleg m.b.t. verzorging ,vaccinaties ,voeding ,een ontwormingsschema en verdere nuttige tips en informatie. Voor verdere vragen en informatie hebben wij graag telefonisch contact.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze pups, neem dan even telefonisch contact met ons op!

Welke pups wij nog meer aanbieden

No data was found

Reviews van deze puppies

Jale Betül Karaaslan

We hebben onze mini labradoodle vanaf de 9de week, inmiddels zijn we 5 weken verder en wat doet Milo het ongelofelijk goed! Heel gemakkelijk in omgang met andere honden en zelfs met onze kat. Socialisatie is geen enkel probleem en hij reageert op alles zeer goed! Milo is door onze dierenarts helemaal gezond verklaard! Jade heeft ons heel goed geholpen, ze is heel vriendelijk en professioneel. Neemt de tijd om alles goed uit te leggen en denkt met je mee. Bedankt Jade!! :)) groetjes van ons! Nalan & Jale

Danique

Onze dwerg poedel is nu 12 weken oud. Toen hij 6 weken oud was mochten we komen kijken en hebben we ook de moeder gezien.Bij 8 weken hebben we hem opgehaald. Hij was meteen enthousiast en super sociaal. Hij had al zijn eerste vaccinatie gehad en had daarbij een Nederlands paspoort. Een week later hebben we hem door een dierenarts laten na kijken en alles zag er goed uit. Veder heeft die alle vaccinaties gehad. Tot zo ver super blij met ons hondje en bedanken we de Warande.